Annorlunda Inflyttningspresenter

Det finns några inflyttningspresenter som brukar räknas som klassiska. Det är till exempel en blombukett, en vinflaska, en prydnadssak som exempelvis en ljusstake eller kanske en fruktkorg. Du kanske tycker att dessa saker verkar opersonliga och tråkiga, även om dessa saker vanligtvis går hem hos de flesta. Då är det bra att veta att det faktiskt finns en uppsjö av andra spännande inflyttningspresenter. Det är bara att välja och vraka och det enda som begränsar ditt inköp är din budget. För att verkligen hitta rätt present så är det bra att utgå ifrån den person som ska få presenten. Tänk efter hur han eller hon är som personer och fundera ut vilken smak de har. Du bör också ta hänsyn till om de har flyttat hemifrån för första gången och kanske inte har så mycket saker, om de precis har köpt sitt första hus efter många år i lägenhet, eller om de har hunnit bo på många olika ställen och samlat på sig många saker under åren.


>>Köp inflyttningspresenter på Roligaprylar.se

Saker till hemmet är något som är väldigt populärt att ge bort som inflyttningspresent. Ofta ger man bort en ljusstake, en blomma eller någon slags prydnadssak. Men tänk gärna lite längre. Om din kompis är matlagningsintresserad, ge bort några nya, spännande råvaror, kanske en ny sorts pasta eller kryddor. En bra kokbok är inte helt fel heller. Det finns ju också många roliga saker som man behöver i ett hem, inte bara nyttiga saker utan också roliga och onyttiga. Ett nytt fenomen som kommit de senaste åren, från USA naturligtvis, är roliga baktillbehör, som mönstrade muffinsformar, kakformar i olika design, kakdekorationer och tårtdekorationer. För någon som tycker om att baka kan detta vara väldigt roligt att få. Även snyggt porslin kan gå hem. Det blir ganska snabbt dyrt om man ska köpa in hela uppsättningar med serviser, men ett par snygga muggar behöver inte kosta så mycket. En mugg används dessutom ofta ensamma, utan övriga delar i servisen, så det gör att de inte behöver bli uddafåglar.


Presentkort är också något som är vanligt att ge bort. De är populära inte bara som inflyttningspresenter utan också som födelsedagspresenter och liknande. Som inflyttningspresent kan det passa bra att ge bort presentkort på en handelsträdgård, en byggaffär eller på Ikea. Men du kan också ge bort presentkort på ett biobesök, på massage, en klippning, eller ett spabesök. Eller varför inte ge bort en resa eller ett presentkort på en spännande upplevelse som ni två kan göra tillsammans. Ni kan åka hundspann, gå på chokladprovning, hoppa fallskärm, prova på att köra rallybil, dyka eller rida islandshäst. Detta passar riktigt bra att ge bort till bästa kompisen eller till din son eller dotter. På så sätt kan ni få en oförglömlig dag tillsammans, samtidigt som ni får tid att verkligen umgås med varandra.

Presentförslag